Σχετικά με εμάς

Το Partversal.gr είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών που συνδέει Πωλητές και Αγοραστές που αναζητούν μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών.

Η πλατφόρμα διευκολύνει την αναζήτηση του ανταλλακτικού που θέλετε, την αξιολόγηση όλων των πληροφοριών που χρειάζεστε και τη σύγκριση τιμών. Παραγγέλνετε τα ανταλλακτικά σας από πραγματικούς πωλητές που έχουμε επαληθεύσει μόνοι μας. Για κάθε αντικείμενο, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται σε πραγματικό χρόνο και, αν έχετε την επιλογή, μπορείτε να το παραλάβετε από εκεί, ή αν όχι, προσφέρουμε την επιλογή μιας υπηρεσίας ταχυμεταφοράς για να διασφαλίσουμε ότι θα φθάσει σε εσάς γρήγορα και με ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκεστε.

Convenient and simple
Αγοράστε ανταλλακτικά από την άνεση του σπιτιού σας. Με το Partversal.gr, δεν θα χάνετε χρόνο ψάχνοντας και οδηγώντας από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς να είστε σίγουροι αν θα μπορέσετε να βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε. Προσφέρουμε μια απλή διαδικασία αγοράς - χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να φέρετε τα προϊόντα που βλέπετε στην οθόνη κατευθείαν στα χέρια σας. Παρουσιάζουμε όλα τα αντικείμενα ξεκάθαρα, με φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματική τους κατάσταση και όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε την απόφασή σας. Είναι κάτι λάθος; Θα σας δώσουμε 14 ημέρες για να το επιστρέψετε ή να το ανταλλάξετε με ένα ανταλλακτικό που χρειάζεστε.
Μόνο έμπιστοι πωλητές
Η πλατφόρμα συναλλαγών Partversal.gr διαχειρίζεται η UAB "Recaras" (www.recar.lt). Όλοι οι πωλητές που επιθυμούν να τοποθετήσουν διαφημίσεις στο Partversal.gr πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα διαχείρισης και πωλήσεων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ReCar. Αυτό δίνει στους Πωλητές την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν το χάος που συχνά περιβάλλει το ναυπηγείο σκραπ και να ενσωματώσουν την αποθήκη με το Partversal.gr, το eBay και άλλες εμπορικές πύλες που αυξάνουν τις πωλήσεις. Για αγοραστές - είναι η διαβεβαίωση ότι το αντικείμενο που βλέπουν στην οθόνη είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά. Ο αριθμός των Πωλητών και των διαφημίσεων στην πλατφόρμα Partversal.gr αυξάνεται συνεχώς, καθώς προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι είναι ακόμα πιο εύκολο και πιο απλό για εσάς να βρείτε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή το φορτηγό σας.
Γιατί να επιλέξετε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά?
Τα μεταχειρισμένα αλλά υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να επισκευάσετε το όχημά σας χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας. Εάν το εξάρτημα έχει συντηρηθεί καλά, θα εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά ακόμα και αν χρησιμοποιείται, επομένως δεν χρειάζεται να το αντικαταστήσετε με ένα ολοκαίνουργιο που έχει αγοραστεί από τον κατασκευαστή. Μόνο εγγεγραμμένοι πωλητές που έχουν συμφωνήσει να συμμορφώνονται με όλους τους κανόνες μας μπορούν να πουλήσουν ανταλλακτικά στην πλατφόρμα Partversal.gr - αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι αγοράζετε ανταλλακτικά που ταιριάζουν με τις περιγραφές τους και ότι είστε σίγουροι για την κατάστασή τους. Επί του παρόντος, πάνω από 3 εκατομμύρια ανταλλακτικά είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα συναλλαγών partversal.gr, κάτι που είναι μια καλή ευκαιρία να βρείτε σπάνια, παλιά αυτοκίνητα ή ιδιαίτερα ακριβά ανταλλακτικά σε χαμηλότερη τιμή.

Βολική παράδοση

Παράδοση με τον πιο βολικό τρόπο για εσάς μέσω courier ή ταχυδρομικών γραφείων

DPD LogoVenipak LogoFedex LogoUPS Logo

Ευέλικτη πληρωμή

Πληρώστε με κάρτα, e-banking ή μετρητά

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Βοήθεια

Επικοινωνήστε με τους διαχειριστές μας

Το Partversal.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών όπου είναι εύκολο και γρήγορο να βρείτε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που χρειάζεστε. Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό σχεδιάσαμε αυτό το σύστημα έχοντας κατά νου την ευκολία σας. Με το Partversal.gr , δεν θα χρειάζεται να χάνετε χρόνο καλώντας διαφορετικούς ναυαγούς αυτοκινήτων ή ναυπηγεία απορριμμάτων - απλώς χρησιμοποιήστε την πύλη μας και θα αποκτήσετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που είναι διαθέσιμη στη Λιθουανία σε ένα μέρος. Έχουμε συνδέσεις με πολλά αξιόπιστα ναυπηγεία απορριμμάτων αυτοκινήτων σε όλη τη Λιθουανία και μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων εξαρτημάτων με φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές. Κάθε μέρα, ο αριθμός των προμηθευτών και των ανταλλακτικών που παρέχουν αυξάνονται και καθώς αυξάνεται η προσφορά ανταλλακτικών, αυξάνονται και οι πιθανότητές σας να τα βρείτε σε εμάς. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας και ο courier θα σας τα παραδώσει εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τους έμπειρους συμβούλους μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, επομένως εάν το ανταλλακτικό δεν ταιριάζει, θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν ή μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών.

DPD LogoVenipak LogoFedex LogoUPS LogoTNT Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 ΤοPartversal.gr δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών (ανταλλακτικά) των οποίων οι πληροφορίες παρέχονται και των οποίων τα ανταλλακτικά πωλούνται Partversal.gr. Οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα και όλες οι άλλες πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για την αναγνώριση των κατασκευαστών των προϊόντων. Όλα τα αναφερόμενα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύονται και η αντιγραφή απαγορεύεται.