Πολιτική απορρήτου

Γενικές πληροφορίες

Η UAB "Recaras" (εφεξής καλούμενη "υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων") είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας αυτού του http://www.partversal.gr διαδικτυακή πύλη (εφεξής - Πύλη) και εφαρμογή για κινητά "partversal.gr". Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου (εφεξής - Πολιτική απορρήτου), μαζί με την Πύλη Partversal.gr Όροι Χρήσης , ορίζουμε και εξηγούμε πώς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε περαιτέρω τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της Πύλης. Προσωπικά δεδομένα σημαίνει κάθε πληροφορία που σας προσδιορίζει, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ταχυδρομική διεύθυνση ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεδομένα τοποθεσίας και αναγνωριστικό Διαδικτύου, χαρακτηριστικά ειδικά για εσάς κ.λπ. Όταν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, στοχεύουμε να τα διατηρούμε ακριβή, ασφαλή, εμπιστευτικά, κατάλληλα αποθηκευμένα και προστατευμένα .

Πρέπει να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου γιατί οι όροι και οι προϋποθέσεις που ορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου θα ισχύουν κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, ανεξάρτητα από τη συσκευή (υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet κ.λπ.) που χρησιμοποιείτε. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην Πύλη, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (εφεξής - GDPR), του νόμου για τη νομική προστασία των προσωπικών δεδομένων της Δημοκρατίας της Λιθουανίας, καθώς και με τις απαιτήσεις για την επεξεργασία συνόλου προσωπικών δεδομένων σε άλλες νομικές πράξεις.

Οι όροι που χρησιμοποιούνται στην Πολιτική Απορρήτου θα νοούνται όπως ορίζονται στον Κανονισμό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

UAB "RECARAS"

Κωδικός νομικού προσώπου 303309407

Κωδικός ΦΠΑ LT100010882013

Ζιετέλος οδός 3, LT-03202, Βίλνιους

Τηλ. +370 61622772

Email [email protected]

 1. ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

1.1. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε:

Όνομα δεδομένων

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Νομική βάση για την επεξεργασία

Στοιχεία εγγραφής

Απαιτούνται στοιχεία εγγραφής: διεύθυνση email.

Εναλλακτικά δεδομένα (δεδομένα που παρέχετε κατά την κρίση σας): όνομα, επώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση παράδοσης.

Η επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τη σύμβαση χρήσης της πύλης Partversal.gr που έχει συναφθεί μεταξύ εσάς και της Partversal.gr.

Στοιχεία αγορών

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε όταν αγοράζετε αγαθά στην πύλη Partversal.gr.

Συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα από εσάς: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση παράδοσης, τρόπος παράδοσης, τρόπος πληρωμής, στοιχεία πληρωμής (συμπεριλαμβανομένου αλλά χωρίς περιορισμό του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού).

Συμφωνία αγοραπωλησίας Αρ.

Μπισκότα

Ιστορικό της περιήγησής σας και της συμπεριφοράς σας στο Partversal.gr.

Με βάση τη συγκατάθεσή σας.

Επιλογές επικοινωνίας

Αυτό περιλαμβάνει τις επιλογές σας σχετικά με τη λήψη των προσφορών μάρκετινγκ και τις επιλογές επικοινωνίας σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τους διάφορους τύπους επικοινωνίας που επιλέγουμε να παρέχουμε, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών σύνδεσης και άρνησης λήψης πληροφοριών.

Συλλέγουμε τα ακόλουθα δεδομένα από εσάς: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση IP, δεδομένα καλαθιού αγορών, δεδομένα αγορών, ιστορικό παραγγελιών, ιστορικό πληρωμών.

Με βάση τη σύμβαση χρήσης της πύλης Partversal.gr που έχει συναφθεί μεταξύ εσάς και της Partversal.gr.

Στοιχεία επικοινωνίας, σχόλια και ερωτήσεις

Όταν μας δίνετε σχόλια, επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια ή μας κάνετε ερωτήσεις, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου ή/και άλλα στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να απαντήσουμε στα σχόλιά σας, να σας παρέχουμε βοήθεια ή να απαντήστε στις ερωτήσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει αρχεία και αντίγραφα της αλληλογραφίας σας μαζί μας (συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων email και των αριθμών τηλεφώνου), εάν υπάρχουν.

Με βάση τη σύμβαση χρήσης της πύλης Partversal.gr που έχει συναφθεί μεταξύ εσάς και της Partversal.gr.

Αναλυτικά δεδομένα

Για να κάνουμε τη χρήση της πύλης μας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και βολική, διενεργούμε ανάλυση των ενεργειών σας, κατά την οποία αναλύουμε και επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

ιστορικό αγορών; ιστορικό περιήγησης; Ιστορικό πληρωμών; αναθεωρήσεις των αγορασθέντων αγαθών· απαντήσεις σε έρευνες· ιστορικό των επικοινωνιών μεταξύ εσάς και εμάς, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Με βάση το έννομο συμφέρον.

Δεδομένα μάρκετινγκ

Προκειμένου να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με καινοτομίες, προϊόντα, προωθήσεις και προσφορές έργων, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: όνομα, επώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email, αριθμούς αναγνώρισης συσκευής.

Με βάση τη συγκατάθεσή σας.

 1. ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  1. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με οποιονδήποτε τρόπο ασυμβίβαστο με αυτούς τους σκοπούς.

  2. Προκειμένου να σας παρέχουμε πρόσβαση στην πύλη Partversal.gr και να σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε την πύλη Partversal.gr, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

   • Στοιχεία εγγραφής

  3. Για τους σκοπούς των πωλήσεων και της επεξεργασίας ερωτημάτων, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

   • δεδομένα αγορών.

  4. Θέλουμε να κάνουμε τη χρήση της πύλης Partversal.gr όσο το δυνατόν πιο εύκολη και βολική, επομένως για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, αναλύουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας αναλύοντας και διαχειριζόμενοι αυτά τα δεδομένα:

   • δεδομένα cookie·

   • αναλυτικά δεδομένα.

  5. Επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της επεξεργασίας των αιτημάτων και των ερωτήσεών σας:

   • Προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη υπηρεσία, επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα που αναφέρονται στην Ενότητα 1.2 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου για τους σκοπούς της εκπλήρωσης των αιτημάτων και των ερωτήσεών σας.

  6. Προκειμένου να σας παρέχουμε κοινές προσφορές, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

   • Δεδομένα μάρκετινγκ Τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στην παρούσα παράγραφο υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο με βάση τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας γραπτώς στο [email protected] ή αλλάζοντας την κατάσταση συνδρομής του λογαριασμού σας.

 2. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ DALYS.LT;

  1. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με βάση τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, χωρίς τα απαιτούμενα δεδομένα, δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την αγορά σας καθώς ο Πωλητής δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει την παραγγελία σας.

 3. ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

  1. Ενδέχεται να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους προκειμένου να σας παρέχουμε τα αγαθά και τις υπηρεσίες που ζητάτε. Διαβιβάζουμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας.

  2. Διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους Πωλητές από τους οποίους αγοράζετε αγαθά. Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται στους Πωλητές για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας.

  3. Τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται σε παρόχους υπηρεσιών, όπως εταιρείες παράδοσης που παρέχουν υπηρεσίες στον Πωλητή ή στο Partversal.gr.

  4. Σε περίπτωση νομικής διαδικασίας, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν σε άλλα μέρη:

   • προς τις δημόσιες αρχές σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία της Δημοκρατίας της Λιθουανίας.

  5. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας σε άλλα μέρη όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να ανταποκριθούμε σε νόμιμα αιτήματα από κυβερνητικές αρχές ή σε περίπτωση νομικής διαδικασίας (όπως δικαστική εντολή, ένταλμα έρευνας ή κλήτευση).

 4. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

  1. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση της σύμβασης αγοράς αγαθών, αλλά όχι λιγότερο από το χρονικό διάστημα για το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε από τη νομοθεσία που διέπει τις δραστηριότητές μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία αφού έχετε συναινέσει σε αυτή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποθηκεύονται μέχρι την ημερομηνία ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

 5. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η DALYS.LT;

  1. Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία με τους ακόλουθους τρόπους:

   • στέλνοντάς μας ένα αίτημα στη διεύθυνση: [email protected]

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο +370 614 27277.

 6. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ/ΔΙΟΡΘΩΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

  1. Εάν έχετε παρατηρήσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ανακριβή ή ελλιπή και θέλετε να τα αλλάξετε ή να τα διορθώσετε, μπορείτε να το κάνετε με τους ακόλουθους τρόπους:

   • Στο προφίλ χρήστη σας στην ενότητα "Τα στοιχεία μου".

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected];

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο +370 614 27277.

 7. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

  1. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία και να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν κατόπιν αιτήματός σας.

  2. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαγραφούν από τη βάση δεδομένων μας εάν, κατόπιν αιτήματός σας, προσδιορίσουμε ότι:

   • Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.

   • Δεν έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

   • Δεν έχετε συναινέσει στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά αυτή η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τα έννομα συμφέροντά μας.

   • Είμαστε υποχρεωμένοι να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.

   • Είναι απαραίτητο να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

  3. Μπορείτε να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων με τους εξής τρόπους:

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected];

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο +370 614 27277.

 8. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

  1. Έχετε το δικαίωμα να μας περιορίσετε από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν θα πραγματοποιούμε πλέον καμία ενέργεια με τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός από την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

   • Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ανακριβή (σε αυτήν την περίπτωση, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα περιοριστεί έως ότου επαληθευτεί η ακρίβεια των δεδομένων).

   • Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία παράνομα, αλλά δεν συναινείτε στη διαγραφή των δεδομένων σας.

   • Το Partversal.gr δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, αλλά είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις.

   • Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία εάν αντιτίθεστε σε τέτοια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (Η επεξεργασία θα περιοριστεί σε αυτή τη βάση μέχρι να επαληθευτεί ότι οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα υπερισχύουν των δικών σας).

  2. Μπορείτε να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με τους εξής τρόπους:

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected];

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο +370 614 27277.

 9. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΩ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ;

  1. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας με διάφορους τρόπους:

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected];

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο +370 614 27277.

 10. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ;

  1. Μπορείτε να υποβάλετε αιτήματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected];

   • επικοινωνώντας μαζί μας στο +370 614 27277.

  2. Στο σύστημά μας, σας αναγνωρίζουμε από τη διεύθυνση email σας. Όταν υποβάλλετε ένα αίτημα σε εμάς με μία από τις παραπάνω μεθόδους, παρακαλούμε να μας παρέχετε πάντα τη διεύθυνση email των πληροφοριών για τις οποίες υποβάλλεται το αίτημα. Εάν δεν παρέχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εάν δεν είναι ίδια με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου που υποβάλλει το αίτημα, δεν θα μπορέσουμε να σας αναγνωρίσουμε σωστά και να παράσχουμε τις πληροφορίες που ζητήσατε ή να υλοποιήσουμε το αίτημά σας.

 11. COOKIES ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

  1. Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς χρησιμοποιώντας cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται προσωρινά στον σκληρό δίσκο της συσκευής σας και σας επιτρέπουν να αναγνωρίζεστε σε επόμενες επισκέψεις στην Πύλη, να αποθηκεύσετε το προσωπικό ιστορικό περιήγησης, τις προτιμήσεις, να προσαρμόσετε περιεχόμενο, να επιταχύνετε τις αναζητήσεις στην Πύλη, να δημιουργήσετε ένα φιλικό προς τον χρήστη και φιλικό περιβάλλον Πύλης και κάνουν την Πύλη πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη. Τα cookies είναι μια κοινή πρακτική σε ιστότοπους που διευκολύνουν τη χρήση του ιστότοπου.

  2. Ενδέχεται να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες μέσω cookies: τη διεύθυνση IP σας, τον αριθμό των φορών που επισκέπτεστε την Πύλη, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε, τις σελίδες που βλέπετε στην Πύλη, δημογραφικά δεδομένα και, εάν έχετε έρθει στο Πύλη από ιστότοπο τρίτου μέρους, ο σύνδεσμος URL της σελίδας.

  3. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τα cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

   • για να διασφαλίσετε τη λειτουργικότητα της Πύλης (π.χ. να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την εξατομίκευση της Πύλης)·

   • ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την Πύλη ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

   • ανάπτυξη υπηρεσιών και ανάλυση χρήσης·

   • για στοχευμένο μάρκετινγκ.

  4. Μπορούμε, με την επιφύλαξη του νόμου, να συνδυάσουμε πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω της χρήσης cookies με πληροφορίες που λαμβάνονται για εσάς με άλλα μέσα (π.χ. συνδυασμός πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της Πύλης από εσάς με τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει).

  5. Τα ακόλουθα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Πύλη:

   • τεχνικά cookies - πρόκειται για cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Πύλης.

   • λειτουργικά cookies - πρόκειται για cookies που, αν και δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Πύλης, βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση, την ποιότητα και την εμπειρία χρήστη.

   • αναλυτικά cookies - πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται για τη σύνταξη στατιστικής ανάλυσης των μεθόδων πλοήγησης των επισκεπτών στην Πύλη. τα δεδομένα που συλλέγονται από αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται ανώνυμα.

   • Cookies στόχευσης ή διαφήμισης - αυτά είναι cookies που χρησιμοποιούνται για να σας δείχνουν προσφορές ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

   • Cookies κοινωνικής δικτύωσης - αυτά είναι cookies που είναι απαραίτητα για τη χρήση των πληροφοριών της Πύλης στον λογαριασμό σας στο κοινωνικό προφίλ.

  6. Μπορείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies με τους ακόλουθους τρόπους:

   • με το να μην τα διαγράψετε ή/και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να μην δέχεται cookies.

   • Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο "Συμφωνώ" στον σύνδεσμο (γραμμή) στην πύλη σχετικά με τα cookies. . Μπορείτε να το κάνετε αυτό αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μην δέχεται cookies. Το πώς θα το κάνετε αυτό εξαρτάται από το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies, τη χρήση τους και τη δυνατότητα άρνησης τους, παρακαλούμε επισκεφθείτε https://policies.google.com/technologies/ads?hl=el ή https://www.allaboutcookies.org/ .

  7. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδίως η απενεργοποίηση τεχνικών και λειτουργικών cookies, η άρνηση αποδοχής cookies ή η διαγραφή τους μπορεί να επιβραδύνει την ταχύτητα της περιήγησής σας στον ιστό, να περιορίσει τη λειτουργία ορισμένων λειτουργιών της Πύλης ή να εμποδίσει την πρόσβαση στην Πύλη.

  8. "Χρησιμοποιούμε το Facebook Pixel ως εργαλείο ανάλυσης για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής μας και να κατανοήσουμε τις ενέργειες που κάνετε στον ιστότοπό μας. Μας βοηθά να παρακολουθούμε τις διαφημίσεις Facebook, να βελτιστοποιούμε τις διαφημίσεις με βάση τα δεδομένα που συλλέγουμε, να δημιουργούμε στοχευμένα είδη κοινού για μελλοντικές διαφημίσεις και εφαρμόζουμε επαναλαμβανόμενο μάρκετινγκ σε ειδικευμένους δυνητικούς πελάτες - άτομα που έχουν ήδη προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες στον ιστότοπό μας.

  9. Η πύλη partversal.gr και η εφαρμογή για κινητά χρησιμοποιούν υπηρεσίες τρίτων που ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίησή σας. Σύνδεσμοι προς την πολιτική απορρήτου τρίτων παρόχων υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από την εφαρμογή:

Βολική παράδοση

Παράδοση με τον πιο βολικό τρόπο για εσάς μέσω courier ή ταχυδρομικών γραφείων

DPD LogoVenipak LogoFedex LogoUPS Logo

Ευέλικτη πληρωμή

Πληρώστε με κάρτα, e-banking ή μετρητά

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Βοήθεια

Επικοινωνήστε με τους διαχειριστές μας

Το Partversal.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών όπου είναι εύκολο και γρήγορο να βρείτε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που χρειάζεστε. Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό σχεδιάσαμε αυτό το σύστημα έχοντας κατά νου την ευκολία σας. Με το Partversal.gr , δεν θα χρειάζεται να χάνετε χρόνο καλώντας διαφορετικούς ναυαγούς αυτοκινήτων ή ναυπηγεία απορριμμάτων - απλώς χρησιμοποιήστε την πύλη μας και θα αποκτήσετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που είναι διαθέσιμη στη Λιθουανία σε ένα μέρος. Έχουμε συνδέσεις με πολλά αξιόπιστα ναυπηγεία απορριμμάτων αυτοκινήτων σε όλη τη Λιθουανία και μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων εξαρτημάτων με φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές. Κάθε μέρα, ο αριθμός των προμηθευτών και των ανταλλακτικών που παρέχουν αυξάνονται και καθώς αυξάνεται η προσφορά ανταλλακτικών, αυξάνονται και οι πιθανότητές σας να τα βρείτε σε εμάς. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας και ο courier θα σας τα παραδώσει εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τους έμπειρους συμβούλους μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, επομένως εάν το ανταλλακτικό δεν ταιριάζει, θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν ή μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών.

DPD LogoVenipak LogoFedex LogoUPS LogoTNT Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 ΤοPartversal.gr δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών (ανταλλακτικά) των οποίων οι πληροφορίες παρέχονται και των οποίων τα ανταλλακτικά πωλούνται Partversal.gr. Οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα και όλες οι άλλες πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για την αναγνώριση των κατασκευαστών των προϊόντων. Όλα τα αναφερόμενα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύονται και η αντιγραφή απαγορεύεται.