Διανομή

Επιλογές Παράδοσης/Αποστολής

Στην Partversal, κατανοούμε ότι το ταξίδι της αγοράς σας δεν τελειώνει στο ταμείο – εκτείνεται μέχρι το κατώφλι σας. Γι' αυτό προσφέρουμε μια σειρά από ευέλικτες και αξιόπιστες επιλογές παράδοσης για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα σας φτάνουν σε εσάς ακριβώς όποτε και όπως τα θέλετε.

Βολικές επιλογές μεταφορέα

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία μεταφορέων για να προσαρμόσετε την εμπειρία παράδοσης. Συνεργαζόμαστε με διάσημους μεταφορείς, συμπεριλαμβανομένων των DHL, FedEx, TNT, UPS, GLS, DPD, Venipak, Evri, DB Schenker, Lithuanian Post, UPS, LP Express, Post NL, Deutsche Post και άλλων. Αυτή η ποικιλία σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον φορέα που ευθυγραμμίζεται με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.

Προσαρμοσμένη ταχύτητα αποστολής

Προσαρμόστε την ταχύτητα παράδοσης ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Η Partversal παρέχει επιλογές τόσο Economy όσο και Express, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο παράδοσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε δίνετε προτεραιότητα στη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας είτε στον επείγοντα χαρακτήρα, έχουμε μια επιλογή για εσάς.

Ευέλικτες επιλογές παραλαβής

Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να επιλέξετε να παραδοθούν τα προϊόντα σας σε ένα σημείο παραλαβής της προτίμησής σας. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσους μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι στο σπίτι κατά τις ώρες παράδοσης. Επιλέξτε ένα κοντινό σημείο παραλαβής κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και συλλέξτε τα προϊόντα σας τη στιγμή που σας ταιριάζει.

Διαφανείς ενημερώσεις παρακολούθησης

Μείνετε ενημερωμένοι σε κάθε βήμα με το διαφανές μας σύστημα παρακολούθησης. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για το ταξίδι της, επιτρέποντάς σας να προβλέψετε την άφιξή της και να προγραμματίσετε ανάλογα.

Παγκόσμια απήχηση παράδοσης

Είτε παραγγέλνετε τοπικά είτε διεθνώς, σας καλύπτουμε. Το παγκόσμιο δίκτυο μεταφορέων μας διασφαλίζει ότι τα αντικείμενά σας μπορούν να φτάσουν σε εσάς, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Η ικανοποίησή σας, η προτεραιότητά μας

Στην Partversal, προσπαθούμε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη και προσαρμόσιμη εμπειρία παράδοσης. Η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνετε τα προϊόντα σας με τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας. Εάν έχετε ειδικά αιτήματα ή ερωτήσεις σχετικά με τις επιλογές παράδοσης, η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.

Επιλέξτε Partversal για εξατομικευμένη παράδοση

Επιλέξτε Partversal για μια εξατομικευμένη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης που σας δίνει τον έλεγχο της εμπειρίας αγορών σας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε τις ανάγκες παράδοσης.

Βολική παράδοση

Παράδοση με τον πιο βολικό τρόπο για εσάς μέσω courier ή ταχυδρομικών γραφείων

DPD LogoVenipak LogoFedex LogoUPS Logo

Ευέλικτη πληρωμή

Πληρώστε με κάρτα, e-banking ή μετρητά

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Βοήθεια

Επικοινωνήστε με τους διαχειριστές μας

Το Partversal.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών όπου είναι εύκολο και γρήγορο να βρείτε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που χρειάζεστε. Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό σχεδιάσαμε αυτό το σύστημα έχοντας κατά νου την ευκολία σας. Με το Partversal.gr , δεν θα χρειάζεται να χάνετε χρόνο καλώντας διαφορετικούς ναυαγούς αυτοκινήτων ή ναυπηγεία απορριμμάτων - απλώς χρησιμοποιήστε την πύλη μας και θα αποκτήσετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που είναι διαθέσιμη στη Λιθουανία σε ένα μέρος. Έχουμε συνδέσεις με πολλά αξιόπιστα ναυπηγεία απορριμμάτων αυτοκινήτων σε όλη τη Λιθουανία και μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων εξαρτημάτων με φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές. Κάθε μέρα, ο αριθμός των προμηθευτών και των ανταλλακτικών που παρέχουν αυξάνονται και καθώς αυξάνεται η προσφορά ανταλλακτικών, αυξάνονται και οι πιθανότητές σας να τα βρείτε σε εμάς. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας και ο courier θα σας τα παραδώσει εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τους έμπειρους συμβούλους μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, επομένως εάν το ανταλλακτικό δεν ταιριάζει, θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν ή μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών.

DPD LogoVenipak LogoFedex LogoUPS LogoTNT Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 ΤοPartversal.gr δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών (ανταλλακτικά) των οποίων οι πληροφορίες παρέχονται και των οποίων τα ανταλλακτικά πωλούνται Partversal.gr. Οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα και όλες οι άλλες πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για την αναγνώριση των κατασκευαστών των προϊόντων. Όλα τα αναφερόμενα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύονται και η αντιγραφή απαγορεύεται.